Historie

Wij zijn een jong bedrijf, opgericht in 1998 in winkelcentrum De Beente in Heugem, Maastricht. In de loop van de jaren zij we uitgebreid naar Belfort en Amby. Vanaf 2016 zijn al onze winkels verhuisd naar één grote lokatie aan de Molensingel 19 in het Autoparc in Heugem.

Vanaf het begin hebben wij ons gericht op de tweewieler als dagelijks vervoermiddel, voor het werk of school, maar natuurlijk zeker ook als recreatief vervoermiddel, we wonen immers in de schitterende omgeving van Zuid-Limburg, grenzend aan de Voerstreek. Iedereen die gewoon een goede scooter of fiets wil hebben, kan bij ons zeker slagen. Servicegerichtheid, persoonlijke benadering, kwalitatieve goede producten en gedegen onderhoud zorgen bij ons voor zekerheid voor u als klant. 

Dat onze aanpak werkt, wordt bevestigd door in 2009 uitgeroepen te worden als 4e beste Piaggio dealer van Nederland en later nog in 2015 zijn we verkozen tot één van de 50 beste fietsenzaken van Nederland! Daarna zijn we uitgeroepen tot 'Tweewielerwinkel van het jaar 2017 van Limburg' en we zijn finalist van de landelijke 'Tweewielerwinkel van het jaar 2017'. En het jaar daarna zijn we verkozen tot 'Tweewielerwinkel van het jaar 2018 van Maastricht. 

Kom bij ons langs en ervaar zelf onze manier van werken! ... en natuurlijk kunt u bij ons altijd gratis parkeren voor de deur! We staan met een team van 11 experts klaar om u te kunnen helpen bij het maken van een keuze of bij technische problemen.

Met vriendelijke Groet,

Team De Beente.