Eerste Fietstechnicus

e gaat bij ons fietsen en e-bikes rijklaar maken, onderhouden, diagnose stellen en repareren. Ook het te woord staan van klanten en telefoontjes behoren tot het takenpakket. Ook zul je in de winkel bijspringen bij grote drukte. Hier zul je balieverkoop, reparatie-aanname en verkoop van fietsen en e-bikes kunnen doen. Ook klachten ga je zelfstandig proberen op te lossen. Verder zul je ook helpen met een stukje inkoop.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet technisch onderlegd zijn, en liefst affiniteit hebben met de fiets / e-bike en de technologische ontwikkeling hiervan. We werken met 11 man, dus je moet kunnen overleggen en dingen kunnen aannemen van ervaren collega's. Teamspirit is bij ons belangrijk, we willen graag dat er een aangename sfeer hangt in de werkplaats. Verder is het natuurlijk belangrijk om communicatief vaardig te zijn naar klanten, uitleg bij - of aanname van een reparatie zijn zeer belangrijk. We werken voornamelijk met de e-bike systemen van Bosch en Shimano, maar we service ook andere systemen: Bafang, Panasonic, TranzX, Impulse, Ion, e-motion etc.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een full-time baan gecombineerd met een opleiding tot 1e fietstechnicus. Uiteraard krijg je een salaris conform onze CAO. We bieden goede ondersteuning, zeker door onze ervaren monteurs. Opleidingskosten zijn voor onze rekening mits je uiteraard bij ons in dienst blijft.


Voor meer informatie klik hier